Музичката ѕвезда Тања Савиќ е позната по тоа што често не води сметка за тоа што го зборува, а честопати и таа самата знае да се насмее на своите бисери.

Овој пат се случи еден таков бисер, од кој засрамен е само нејзиниот сопруг. Таа истакна дека меѓу неа и Викторија Бекам постои сличност. Имено, Викторија откри дека Дејвид Бекам сака да ја носи нејзината долна облека, а слична ситуација и се случува и на Тања.

- Слично е и кај мене. Душан сака да носи моја облека. Мене тоа ми е во ред, но децата се смеат. Сега ќе ме убие кога ќе слушне што кажав - се изнасмеа Тања пред српските медиуми.

tanja-savic-muz-i-sin

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа