Vip

Кендал Џенер која напорно работеше за да биде дел од ангелите на „Victoria’s Secret“ оваа година ќе го пропушти шоуто. Како што велат извори блиски до брендот за долна облека, моделот оваа година не се појавила ниту на аудицијата.

Kendl12

Причината за ова е новиот мулти-милионски договор на Кендал со светски познатиот бренд „La Perla“.

Во договорот стоело дека таа не смее да се појави на шоуто на „Victoria’s Secret“ бидејќи се едни од најголемите конкуренти на „La Perla“.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа

banerMasaMedo

AcaLukasIRadmila