Славната старлета очигледно е целосно задоволна од својот изглед, па голото тело го покажа пред сите во емисија. 

Имено, Сораја веќе подолго време има изјавено дека нема проблем да се разголи, и дека во целост е задоволна со својот изглед.

1321797 screenshot-12 ff

Така во емисијата Амиџи шоу се појави во необична комбинација, каде од едната страна од корсетот и се надѕира градата. Останатите гости во емисијата се труделе тоа да не им изгледа чудно, но сите погледи биле насочени кон едно.

Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа