Актерката Бурчин Терзиоглу, која ја глуми Ајшеѓул во серијата „Мојот син“, пред неколку години направила пластична операција на носот и го сменила својот изглед.

Кога турските медиуми објавија фотографија од Брчин во младоста, многумина коментираа дека е непрепознатлива, но сепак убава.

burcin-terzioglu-estetiksiz-haligvftr6y7ujhtfyg-1

Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа