Извесен период кружат шпекулации за прељубата на познатиот актер Иан Мекгрегор, а следната фотографија тоа и го докажува.

Британскиот актер Иан Мекрегор во мај објави дека се разведува од сопругата Ева Мавракис, со која е во брак 22 години и имаат четири ќерки.

Сепак, до развод се уште не дошло, а тој веќе се прошета со својата нова девојка, исто така актерка Мери Елизабет Винстед, со која глуми со серијата „Фарго“.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа