Објавен е петтиот и шестиот ден од секси видео календарот на списанието Love, кое секоја година ги чести своите фанови и пошироката публика со ваква новогодишна провокативна дразба.

На видео записите можат да се видат сексипилните убавициСлики Вуд и Сара Сампајо.

Традиционалниот календар на магазинот „Love“ е најжешкиот календар според мислењето на многумина. Погледнете и зошто!

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа