Големата љубов на Саманта Џонс, ја играше актерот Џејсон Луис, кој и денес изгледа заводливо и го прати среќа на љубовно поле.

Џејсон во серијата играше момче кое успеа да ја задржи Саманта крај себе. Денес Џејсон има 45 години и изгледа доста поразлично од младиот шармер кој го запознавме во „Сексот и градот“.

Имиџот му е промент, но тие промени не го прават непрепознатлив, а во петтата деценија од животот изгледа доста атрактивно.

tw

По улогата која го прослави, тој играше во неколку успешни филмски остварувања, а и беше партнер и на Шерон Стоун.

Како приватно така и на филм, овој убавен го следат само најубавите жени.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа