Актерката Алисиа Мери Арден, која во 1994 се појави во Спасувачка служба, односно добро познатата „General Hospital“, новата година ја дочекала гола и тоа пред папараците.

Вечерта ја поминала на неколку забави во различни локали во Лос Анџелес, а како вистинска дива, ниту на една не можела да појди во аутфитот кој го носела.

Поради тоа се преслекувала во автомобилот, но папараците брзо ја забележале, а таа само се смешкала и им позирала.

arden01

arden01

arden01

arden01

arden01

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа