Холивудскиот актер Силвестер Сталоне (71) е одведен во болница поради висок притисок, вртоглавица и забрзано чукање на срцето.

Докторите сметаат дека оваа состојба е последица на стрес, но не го пуштаат на домашно лекување зашто не се сигурни дека неговата здравствена состојба ќе се подобри.

Во болницата со Сталоне е неговата сопруга Џенифер која му дава огромна поддршка.

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа