Нашата позната манекенка, Александра Накова, ги „почести“ своите фанови на социјалните мрежи со фотографија каде што во прв план се нејзините гради.

Таа пред извесен период направи естетска корекција, односно ги зголеми градите. Да бидеме реални нејзиното деколте е прекрасно.

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа