Љубовта не познава граници, а најмалку онаа старосната. Па кога тука ќе се вмешат и парите тогаш воопшто не треба да правиме муабет за граници.

Таков е и овој пример. Станува збор за љубовната приказна за една фатална секс бомба која го остави својот сопруг милионер, за да го “украде“ 13 години помладиот славен фудбалер, кој исто така не е за жалење во поглед на финансии.

Играчот за врска на Челзи, Цеск Фабрегас, после шест години врска и три деца, ја побара за сопруга својата девојка Даниела Симан.

4.1.daniella-cesk2

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа