Додека сите позираат во пооблечено издание во овој период од годината, Викторија Лоба тргна „контра“ актуелноста и се раслече за уште една импресивна и жешка фотосесија.

viki01

Лоба од пред некое време е заштитно лице на брендот „Сара фешн“, за чии потреби одработи неколку пропагандни фотосесии. Празничните денови Лоба ги збогати со целосната фотоколекција од посменатата сесија, во која, меѓу другото, позира и заведува и во црна танга.

viki01

viki01

viki01

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа