Германската манекенка Хади Клум, без ниту грам шминка, бескомпромисно позираше за насловната страна од познатото списание Harper’s Bazaar.

И покрај нејзината возраст, Хајди Клум сè уште важи за една од најпосакуваните жени на денешницата. Познатата манекенка, по којзнае кој пат, уште еднаш докажа со што го заслужува тој статус, откако осамна на насловната страна од германското издание на престнижниот Harper’s Bazaar.

И тоа немаше да биде ништо ново, ако Хајди не позираше без никаква корекција и без ниту грам шминка на себе.

„Без шминка, се чувствувам слободно“, напиша Клум на фотографијата која ја објави.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа