Што прават богатите деца кога јануарската депресија и сивило ќе ги совладаат? Се качуваат на приватниот авион или пловат со јахтата до омилената сончева дестинација.

И секако, не забораваат секој нивни момент да го споделат на Инстаграм.

Младата елита на славните јануари го дочекува на бели песочни плажи, со поглед на тиркизен хоризонт и шампањ кој чини повеќе од просечна годишна плата.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа