Мишел Левин важи за еден од најпознатите женски фитнес тренери на светот.  Taa прво работеше на улиците од родната Венецуела. Неколку години се занимаваше со „моделинг“ и поради природата на работата држеше одлична линија.

Во САД се пресели пред седум години, а после тоа нејзината кариера молњевито почна да оди во нагорна линија. Нејзиниот Инстаграм профил брзо стана популарен, а денес има над 12 милиони следбеници.

Тренира пет пати неделно, а тврди дека огледалото е нејзин најдобар мотиватор. За нема нема подобра мотивација од пронаоѓањето нов резултат после тренингот кога ќе го погледне нејзиното тело.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа