Зимските олимписки игри само што не почнале, а атмосферата кај фановите додатно ја загреа германската скијачка Лиса Зимерман.

Лиса Зимерман која освен по добрите резултати е позната и по добриот изглед, реши да се слика за „Плејбој“.

Тоа беше нешто што нејзините фанови го чекаа со нетрпение, а Зимерман се реши да ги израдува точно пред Олимпијадата. На првата странуца само ја „скокотка“ фантазијата на фановите, но на наредните страни е како од мајка родена…

08.02lisa3

skijacka0800

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа