Сексипилната Ориола Мараши е фотомодел од Тирана, која со својот атрактивен изглед ги освои срцата на мажите од целиот Балкан.

Мараши а родена е на 18 март 1996 година, моментално студира Музичка академија во Тирана, а желба и е да стане професионална музичарка.

21-годишната Албанка е активна и на социјалните мрежи, а на Инстаграм ја следат повеќе од 178.000 лица.

Оваа девојка е една од најпопуларните од својата земја, а ние сме сигурни дека е една од најубавите.

Po, i kam vesh mbathjet :)

A post shared by (@oriolamarashi) on

A post shared by (@oriolamarashi) on

A post shared by (@oriolamarashi) on

A post shared by (@oriolamarashi) on

A post shared by (@oriolamarashi) on

A post shared by (@oriolamarashi) on

A post shared by (@oriolamarashi) on

A post shared by (@oriolamarashi) on

Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа