Познатата пејачка Индира Арадиновиќ веќе долги години нанзад е присутна на српската сцена, а иако некогаш правшe „излети“ во музичкиот правец, сепак го задржа својот препознатлив визуелен печат.

Една од нешта по кои е препознатлива е нејзината долга црна коса, но покрај косата тука се и нејзините раскошни гради.

Така Инди деновиве објави фотографија која го „запали“ Инстаграм. Иако избра секојдневна комбинација, нејзините огромни гради не можеше да ги „спакува“ во мрежестата блузичка , па и тоа како ги привлече погледите, особено кај мажите.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа