Македонската поп пејачка Тијана Дапчевиќ деновиве во јавноста е актуелна со улогата на германката Ула, во хумористичната ТВ серија „Преспав“.

Но за да не ги запостави своите фанови, пејачката и актерка решила пред фотообјективот на Андреја Дамљановиќ да го истури сиот свој сексапил, а додека тој од него направил заводливо волшепство.

Иако некои велат дека пејачката важи за „ладна“, од она што нејзината нова фотосесија го нуди, очигледно е дека Ула знае и тоа како да биде „жешка“…

Од истакнати долги нозе, преку длабоко деколте од кое срамежливо ѕиркаат тетоважите по нејзините гради, па се до лице кое продава насловни. Русокоса во црно… Тијана или Ула, сеедно… Очигледно си ветила да ви ги разбуди сите сетила.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа