Сексипилната старлета Станија Добројевиќ има вистински ритуал за добро утро. Домот и секогаш загреан, постелата топла, а и самата е доволно „жешка“ за да не мора да спие облечена, освен по танга.


Следува подготовка за варење на првото утринско кафе… и танцот на риалити ѕвездата во домаќински амбиент. 

За крај подготовка на доручек и шминка. 

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа