42-годишната актерка се појави на церемонијата CDGA, каде ја доби улогата на презентерка на доделувањето на наградите за најдобрите костимографи во сферата на филмот и телевизијата.

Ева Лонгорија блескаше со широка насмевка пред фоторепортерите облечена во нежна комбинација со сатенски фустан и складна наметка.

Ева е навистина прекрасна трудница...

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа