Турската актерка Нурсел Косе или попозната како Кериман од хит серијата „Парампарче“ иако има прилично негативна улога од сценариото, со својата харизма и непосредност е голема миленичка кај љубителите на хит серијата.

Не само во серијата, туку и во реалноста Кериман има поврзаност со Германија.

Имено, нејзиното момче е Германец, но не сака многу да се експонира во јавноста. Но турските таблоиди постојано ги следат во чекор, а неодамна се појавија и фотографии каде Нурсел е во друштво на својот згоден фреар.

keriman01

keriman01

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа