20 годишната  актерка Тејлор Хиксон, настрадала за време на снимањето на хорор филмот "Ghostland" кога паднала врз стаклена врата и се здоби со повреди на лицето.

Таа со соопштение ја извести јавноста дека ќе ја тужи филмската продуцентската куќа која стои зад овој филм.

Имено продуцентот Паскал ѝ рекол посилно да удри во стаклената врата за време на една од сцените, по што Хиксон буквално ја скршила вратата и паднала врз неа, така што успеала да си го исече лицето и горниот дел од телото, оставајќи ѝ десетици лузни. После тоа,  актерката морала да направи пластична операција за да ги прикрие нејзините лузни.

Таа поднесе тужба против продуцентската куќа Incident Productions, тврдејќи дека лузните ѝ го промениле изгледот на лицето, а тоа резултирало со губење на приход. Продуцентот Паскал не бил именуван во тужбата.

tejlor

Фотографијата од  Тејлор кога била во болница покажува со колку страшни повреди се здобила.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа