Вилата на директорот на „Гранд“ продукција, Саша Поповиќ  била мета на крадци откако бил украден сеф полн со пари.

Сопругата на Саша, Сузана Јовановиќ, претходната вечер го пријавила случајот во полицијата која сега трага по крадците.

Како што пренесуваат белградските медиуми, од куќата се изнесени 100 илјади евра. Саша Поповиќ и неговата сопруга наводно биле на Опатија, каде инаку имаат уште имот.

Инаку, пред неколку дена беше ограбен домот на Драган Којиќ - Кеба и Дара Бубамара.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа