Бујната старлета Деми Рос откако ја помина бројката од 6 милиони следбеници на Инстаграм, европските зимски денови ги замени на топли дестинации.

На нејзиниот Инстаграм профил се нижат фотографии од разни дестинации, Грција, Италија, а последната стигна од Кап Таун.

Бујната бринета, вели дека ги обожава морето и сонцето...

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа