Ѕвездата на Реал Мадрид, Роналдо, e сопственик на едни од најубавите тела во светот на фудбалот.

Всушност тоа и му помага да постигне извонредни резултати на теренот, но и му обезбедува вон фудбалски договори.

Роналдо неодамна ја претстави својата најнова колекција на долен веш која се вика едноставно Кристиано Роналдо.

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа