Ким Кардашијан ги почести фановите со нови фотка покажувајќи го својот пзнат задник на кој што носи сиви гаќички, а на нозе облекла дебели чорапи.

„Ми фали малку боја“ - напиша Ким.

На нејзиниоте фанови тоа воопшто не му смета, а доказ за тоа се лајковите кои ги собра и изнесуваат скоро 2 милиони.

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа