Музичката двојка Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал се најде како топ тема во медиумите поради информацијата дека се разведуваат.

Се шпекулираа бројни причини, а турските медиуми сега ја обвинија пејачката.

Овој пат главната причина наводно се парите, а Емина трошела многу пред се на уредување на домот во Нови Пазар и тоа за вртоглави суми.

Турските медиуми шпекулираат дека Емина последно потрошила 500 илјади евра и дека во куќата направила спа, како и огромно игралиште за децата со базен.

Се тврди дека Мустафа повеќе не сакал да праќа дебели сметки и не можел да се разбере со сопругата, па порај да стави крај на тоа.

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа