Генерациите родени во 90-тите, и оние постарите сигурно го паметат слаткото црвенокосо девојче кое прерасна во херој со кој се идентификуваа многу деца.

Актерката Тами Ерин оттогаш има остварено само уште пет, но незначајни филмски улоги. Денес, „Пипи Долгиот Чорап“ е порно актерка и навидум има многу малку заедничко со слаткото пегаво девојче со плетенките кое што го паметиме сите.

Еве како изгледа Пипи на 39 годишна возраст.

pipi-001

pipi-001

pipi-001

pipi-001

pipi-001

pipi-001

pipi-001

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа