Валентина Граорковска важи за една од најпознатите водителки во Македонија која работи во телевизија „Нова“.

valentina.01

Веруваме дека ќе се согласите со нас дека Валентина е една и од најубавите, ако не и најубава метео-водителка што досега се појавиле на малите екрани.

Инаку, таа претходно се има појавено во неколку музички видеоспотови, има снимено повеќе реклами, а исто така има учествувано и на избори за убавина во земјава и странство.

valentina.01

valentina.01

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа