Српското реално шоу „Парови“ уште еднаш е во центарот на вниманието а како што можете да претпоставите причина за тоа е уште еден жесток секс помеѓу учесниците.

Овој пат главни „актери“ беа Никола Лакиќ и Зерина Хечо. Двајцата имаа див секс пред сите останати натпреварувачи, кои ги молеа да престанат бидејќи не можат да спијат.

Акцијата траеше околу еден час, а гласното воздивнување на сараевчанката им одеше на нерви на сите.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа