Декември е периодото кога се снимаат новогодишните емисии, што вчера го направи и Леа Киш.

Се разбира, ниту една добра Новогодишна програма не може да помине без Рада Манојловиќ.

Манојловиќ и нејзините хитови, како и секси фустаните во кои Манојловиќ секогаш покажува зошто е важечка за најголемата мачка на естрадата.

proslava-nove-godine-kod-lee-kis-151-830x0

Сепак, токму поради должината на тоа што Ради често се извлекува, поради жешкиот танц или безгрижни движења, го покажува она што можеби не го сакаше.

proslava-nove-godine-kod-lee-kis-72-830x0

Токму тоа и се случи, од премногу играње реши да здивне,па се виде и она меѓу нозете.

rada-830x0

Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа