Во поновите турски серии кои се прикажуваат во Македонија, сигурно сте забаележале се повеќе се посветува внимание околу изборот на актерите.

Па така, се почесто во сериите улоги имаат и модели и поранешни мисици.

Таков е случајот и во актуелната турска хит серија „Карасевда“, каде улога има мисицата на Турција од 2011 година, Мелиса Асли Памук, која ја има улогата на Асу, асистентка и пријателка на Кемал која е заљубена во него.

Иако нема завршено актерско училиште, таа со својата убавина и талент пред камера, досега доби неколку улоги во филмови.

O87

Родена е 1991 година, а освен турскиот јазик, флуентно зборува англиски и германски.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа