ronaldo-brazil

Роналдо, поранешниот Бразилски репрезентативец, откри дека Меси му е поомилен за разлика од Роналдо. Иако Меси е Аргентинец, Роналдо сепак многу го почитува.

Можеби неочекувано, но неговиот глас му припадна на Аргентинецот.

„По мое мислење Меси е за нијанса над Роналдо. Сепак го преферирам Меси бидејќи повеќе ме фасцинира, тој е покреативен. Ова го кажувам и покрај тоа што е Аргентинец, а знаете дека ние Бразилците и Аргентинците сме големи ривали. Но, во секој случај и двајцата се одлични фудбалери“ – изјави „вистинскиот“ Роналдо.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа