Рајан Боунид кој има само 8 години веќе го доби прекарот „идниот Роналдо“ од медиумите бидејќи располага со талент и прави работи кои навистина ретко се гледаат на фудбалските терени.

maliot.tajan

Редовно го следат набљудуваќи на големи европски клубови и велат дека пред него стои успешна фудбалска кариера.

Погледнете што прави малиот Рајан.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа