Манчестер јунајтед донесе одлука да забрани носење на таблед уреди на нивните натпревари на натрпеварите кои ќе се играат на "Олд Трафорд" - пишуваат странските медиуми.

tablet.ju

Неофицијално ова нова правило на фановите им било соопштена преку електронска порака во која им е укажано дека на натпреварите на домашен терен нема да смеат да носат „ајпади“ и други предмети кои се поголеми од 150 х 100 милиметри, големи торби, големи камери и какви било течности (освен вода).

Се шпекулира дека на овој начин управата на клубот сака да стави „крај“ на користењето на електронските уреди за снимање на натпреварите на кои подоцна се објавуваат на интернет без нивна согласност.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа