Голманот на францускиот фудбалски клуб Марли Гомон го напушти својот гол во 25. минута, откако добил телефонски повик дека му избегала една крава.

 

Тој покрај фудбал се занимавал и со сточарство па веднаш по повикот  го напуштил теренот и тргнал во потрага по загубената крава.

Наместо него, поради големиот број повредени играчи, на голот застанал претседателот на клубот кој има 61 година.

Мечот на крајот завршил со пораз на Марли-Гомон со 20-0, а се уште нема информација за тоа дали голманот ја пронашол кравата.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа