Vip

Се беше беспрекорно на ова УЕФА Супер куп финале кое се одржа годинава, а домаќин спекакуларно беше Македонија.

Но за на крајот од мечот, да се случи еден помал инцидент, или пропуст на редарите, кои некако се опуштија по завршување на мечот, па еден од навивачите влезе на терен, со претходно напишан текст на грбот „Путин 7“ кој продефилира на тревникот, за подоцна да биде запрен од редарите.

Но и покрај неверојатната организација, УЕФА сигурно ќе го нотира овој пропуст во нивниот бележник за редарите на „Телеком Арената“.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа

banerMasaMedo

AcaLukasIRadmila