Лионел Меси со новото видео кое е снимано за потребите на реклама на спортската марка Адидас, покажа дека може да се снајде и во друга улога.

Тој, по се изгледа, изминатиот период земал часови по пијано само поради снимање на видео рекламата, а според снимката може да се заклучи дека успешно ја завршил мисијата.

Музичкото дело кое го свири на пијаното е химната на Лигата на шампионите.

Уживајте во музичките вештини на Меси.

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа