Фер плејот во фудбалот се повеќе исчезнува на фудбалските терени, а во раст е бројот на симулации. Во некои шампионати симулацијата се казнува по прегледување на ТВ снимката, но во Лигата на шампионите никој не бил казнет заради симулација.

Судијата на вчерашниот натпревар меѓу Реал Мадрид и ПСЖ, Џанлука Роки беше силно критикуван од францускиот клуб заради пристрасен критериум.

ТВ снимките покажуваат дека фудбалерите со ништо не му помогнаа на Роки добро да си ја заврши работата, туку напротив се обидоа да го измамат. Погледнете колку симулации донесе првото соочување на Реал Мадрид и ПСЖ.

Симулацијата на Тони Крос

Симулацијата на Лука Модриќ

Симулацијата на Преснел Кимпембе

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа