„Перо Антиќ, број шест, Фиром“ - се слуша на видеото веднаш по коментаторот, на видеото во кое некој гледач успеал да го сними моментот на претставување на тимовите на Олимпијакос и Барселона во вчерашниот меч.

pero-antic-fyrom

Апсолутно разбираме под каков притисок е Антиќ во Грција и апсолутно го разбираме и оправдуваме неговиот став да не ги меша спортот и политиката, но во денешно време тоа очигледно не е возможно.

 

Без разлика на тоа што Перо го изјавил, ние сме сигурни во неговите патриотски чувства и ќе навиваме дури и за грчки тим ако тоа нему му носи победи, само, Перо, дај покажи инает малку, парите се важни, ама образот е поважен.

А зошто ќе навиваме за Перо и сега и засекогаш? Еве заради ова:

В.Н. | бркајработа

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа