Перо Антиќ започна кампања каде што бара од сите да да праќаат пораки до Тодор Гечевски за да се предомисли и да се врати во кошаркарската репрезентација за уште едно првенство.

Пораката од мобилниот телефон ја објави на својот Facebook профил, со наслов - „Сите Македонци да се активираат и да го натераме Тошка да игра уште оваа година!!!“

Да го послушаме Перо!

poraka-tose

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа