nba-smesno

Сезоната во најквалитетната светска кошаркарска лига заврши одамна, но никогаш не е касно да се направи потсетување за тоа што се случуваше во неа. Овој пат се сеќаваме на најголемите и најсмешните грешки кои ги направија кошаркарите во минатата сезона.

Ќе може да видиме од грешки во акција, па до шалите на Крис Бош, или пак смешни интервјуа на кошаркарите. Од сè по нешто.

НБА кошаркарите покрај тоа што знаат да играат одлично, знаат и како да се забавуваат при тоа.

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа