Македонскиот кошаркарски репрезентативец Марко Дујковиќ е дел од еден контроверзен музички спот во Србија. Центарот кој е висок 226 сантиметри учествувал во спотот на песната „Во кафана", на групата „Џокара и Грејачи".

Кошаркарот има една од главните улоги во спотот, каде учествува и познатата српска старлета Атина Ферари. Дујковиќ свири на контрабас, му „лепат" пари, а подоцна игра со пиво и пиштол во рацете, додека пред него игра познатата старлетата.

Дујковиќ годинава е повикан да дебитира за репрезентацијата на Македонија.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа