savani-thumbПред два дена, на одбојкарскиот натпревар во Белград помеѓу екипите на Црвена Ѕвезда и Лубеа, Кристијан Савани, играчот од гостинскиот тим покажа дека поседува талент и за други, многу повеќе платени спортови. Во еден момент од мечот направи потег на кој можат да му позавидат многу фудбалски ѕвезди.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа