Од 24-ти до 31-ви јули во Босна и Херцеговина ќе се одржи новото издание на „ДиаЕуро” 2016.

futsal.01

На Европското футсал првенство за лица со дијабетес ќе учествуваат 16 европски држави, а на нашата репрезентација ова ќе ѝ биде прво претставување.

futsal.01

Знаејќи ја важноста на спортувањето и физичката активност во регулирањето на дијабетесот, екипата karas4training.com реши да состави мал прилог со тимот како и со здружението на лица со дијабетес „Алегрија”, кое е доста активно на ова поле.

Видео прилогот можете да го погледнете овде.

futsal03

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа