За време на женската трка на 5.000 метри оваа учесничка застана за да помогне на друга натпреварувачка на Олимписките игри во Рио.

Ники Хамблин од Нов Зеланд падна за време на трката по што ја сопна Аби Д-Огостино од САД. Аби наместо да го сврти грбот и да продолжи, со што ќе добиеше прегомема предност, застана и како голем човек и помогна на својата ривалка да стане.

- Оваа жена ја немам запознаено порано, нели е неверојатна - изјави Ники.

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа