Тензично до последни моменти, а како поинаку кога игра македонски клуб или Македонија. Се специјализиравме за такви завршници на натпреварите.

cupic-gol

Овој пат херој беше Чупиќ, радост и славење во цела Македонија, радост на трибините, прекрасни реакции на коментаторите.

Слушнете:

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа