Оваа куќа чиј дизајн е инспириран од (замислете!) штала, покрај тоа што ќе му овозможи чувство на удобност и топлина на сопственикот и прекрасен поглед кон океанот, посетителите ќе ги изненади со уште еден необичен, но многу корисен додаток - подземен балкон.

Куќа со подземен балкон

Куќа со подземен балкон

Куќа со подземен балкон

Куќа со подземен балкон

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа