„Фантазиите на Чарлс“ се вика дизајнот на оваа трпезариска маса на белгискиот дизајнер Чарлс Кајзин.

fantaziite-na-charles-01

Ногарките на масата се вистински живи дрва, чии гранки одат дури до таванот. Масата собира 36 луѓе, а Чарлс според информациите има одржано вистинска вечера за своите пријатели на оваа маса. Како во шума, само дома.

Масата е изложена на саемот за уметност во Брисел.

fantaziite-na-charles-02

fantaziite-na-charles-03

В.Н. | бркајработа

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium